2022-02-02 07:12:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Neked kell ma békét hoznod a békétlenkedők közé

Napi horoszkóp február 2-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Mars és a Jupiter nagyon jó esélyeket jelez. Nem csupán a karrierre, vagy az előrelépésre, hanem az egyszerű boldogságra is. Ideális nap randevúhoz, romantikához, mer most kívül-belül harmóniában érzed magad.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Fontos események előtt állsz, vagy válaszra vársz. Szerencsére az égiek szívükön viselik a sorsodat, hamarosan megérkeznek a megnyugtató visszajelzések: minden rendben van, jó úton jársz és jók az elképzeléseid is.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Mars és a Jupiter fényszögének hála mintha elsimulnának a gondok körülötted. Ma valahogy könnyedebb minden, és meglátod a szépet, a jót az apró dolgokban is. Legyél nyitott a boldogságra!
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha szingli vagy, a szerelem terén most nem te fogsz kezdeményezni, hanem a másik fél, így azt is ő fogja meghatározni, milyen ütemben haladjon ez a kapcsolat. De nem baj, most ez kedvedre lesz.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nem jól teszed, ha folyton különféle elfoglaltságaidra hivatkozva utasítod vissza a másik közeledését. Az eredendően pozitív érzelmek így előbb-utóbb negatívba, pusztító érzésekbe fordulnak. A mai nap éppen jó arra, hogy változtass ezen. Romantikázzatok!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Örömteli napod lehet, főleg, ha egy kicsit félreteszed a munkát, mások gondját-baját, mindazt, amit a nyakadba vettél az elmúlt időkben. Lépj ki egy kicsit a megszokottból, tarts szünetet, menj társaságba, barátok közé.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Neked kell ma békét hoznod a békétlenkedők közé. Talán a barátok között tör ki viszály, vagy a munkahelyeden alakulnak konfliktusok. Ma megmutathatod bölcsességedet.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars és a Jupiter fényszöge miatt lehet, hogy nagyon felerősödnek szexuális energiáid. Remélhetőleg van kivel megélni ezeket! Ha szingli vagy, ma sokat flörtölhetsz, és ezek közül az egyik igazán ígéretes lesz.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Nyilas jegy képviselői mozgékonyak, élénkek és optimisták. Ha nem érzed magadban ezeket a pozitív tulajdonságokat, az annak a jele, hogy fáradt. És ilyenkor meglehetősen kötözködő vagy, még a főnököddel is könnyen összeveszel. Koncentrálj a jóra, találj valami örömöt, az elfújja a fáradtságodat, és ismét a régi leszel!
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Szórakozást, szerelmet jeleznek a csillagaid. Főleg, ha engedsz szokásos fegyelmezettségedből, és egy kicsit mersz meggondolatlan lenni. A Mars és a Jupiter fényszöge fordulatot mutat a magánéletben!
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Olyan tempót diktálsz, amit nem mindenki tud követni. De talán ezt nem is bánod, hisz te szereted, ha kitűnsz a tömegből, és végre megmutathatod erődet, tehetségedet. Ma teljesül a vágyad, és van valami, amit egyedül csak te tudsz megoldani.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

A tegnapi Vízöntő újhold a felszínre hozhatott problémákat, és muszáj vállalni a nézetek ütköztetését. Ezzel viszont megteszed az első lépést a lehetséges megoldás felé. Jó lesz, és megkönnyebbülést hoz majd, meglátod!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: